Plus size brudekjoler til det perfekte bryllup

03/12/2020 Slået fra Af Jette Ida Frederiksen

Lad os få det sagt med det samme: man skal ikke vælge en brudekjole, som skjuler formerne. Brylluppet er muligvis den største dag i ens liv, og man bør derfor også vise sig frem i alt sin skønhed. Her er nogle af de ting, som er gode at have i baghovedet, når man skal vælge sin plus size brudekjole.

Mindre størrelse – mere form

Størrelsen siger desværre ikke meget om, hvordan kjolen i sidste ende sidder. Man bør i stedet fokusere på at finde en kjole, hvis form komplimenterer kurver og kropsform.

Smuk og behageligt tilpas

Selvom, at man skal shine til dit bryllup, skal man trods alt også føle sig komfortabel i sin brudekjole. Man bør derfor vælge en kjole, som sidder som en drøm – både visuelt og komfortmæssigt. Hvis man føler sig godt tilpas vil det give en helt særlig udstråling.

Find den rigtige kjoletype

Havfruemodel? V-skæring? Lange eller korte ærmer? Der er et hav af muligheder når det kommer til at vælge brudekjolen til den store dag, og derfor er det en rigtig god idé at spørge en specialist til råds. Du kan heldigvis finde mange muligheder inden for plus size brudekjoler nær København.