MJ Autosadelmager – specialiseret indenfor polstring

09/02/2022 Slået fra Af Jette Ida Frederiksen

Har din bil også brug for ny polstring? MJ Autosadelmager tilbyder en række forskellige løsninger til bilen og møbler. Mere konkret er de specialiserende indenfor:

  • Polstring af biler
  • Ombygning af biler
  • Ombetrækning af biler
  • Reparation af bådkalecher

Disse ændringer vil give din bil et nyt liv og et mere personligt præg, som falder i lige netop din stil. Det skal herudover nævnes, at disse ændringer både kan foretages på nye såvel som gamle biler og store såvel som små biler. Uanset hvad du ønsker til din bil og har behov for, kan MJ Autosadelmager klare opgaven. Det eneste du skal gøre, er blot at fortælle om dine ønsker og behov til bilens nye indretning – og er du i tvivl herom, kan sparring med MJ Autosadelmager garanteret give dig gode idéer.

Ompolstring af møbler

MJ Autosadelmager er dog ikke udelukkende en autosadelmager. De tilbyder også møbelpostring, hvilket vil sige, at såfremt du har en gammel stol, sofa eller et andet møbel, som du synes skal ompolstres, kan de også være behjælpelige. Med henblik på deres møbelpolstring har de en uddannet møbelpolstrer med speciale i designermøbler ansat. Denne fagkundskab fusioneret med MJ Autosadelmagers mange kvalitetssikre materialer betyder, at de er i stand til at løse alle opgaver indenfor møbelpolstring.

Kontakt MJ Autosadelmager

Hos MJ Autosadelmager kan du derfor være sikker på at få et kvalitetssikkert, kompetent og specialiseret stykke arbejde udført. I 2012 overtog MJ Autosadelmager desuden Carfix Seatings selesystemer og positioneringssystemer. De kan herved også tilbyde dig trygge kvalitetsløsninger til din bils sikkerhed. Endvidere tilbyder MJ Autosadelmager gode og konkurrencedygtige priser. De holder til i Aarhus V og har herved mange kunder fra Østjylland. I forlængelse heraf kan de kontaktes på deres adresse i deres åbningstider, telefonisk på +45 86 24 33 50 og via mail på [email protected]