Lamper til hjemmet

22/12/2020 Slået fra Af Jette Ida Frederiksen

Lys i køkkenet

I køkkenet er det vigtigt at have lamper, der giver et godt arbejdslys til når der skal trylles og svedes over gryderne. Mange nyder stor fordel af at have spots i køkkenet, men har man højt til loftet, kan man med fordel også hænge flotte lamper op, der også virker dekorative for rummet. Har du også spisebord i køkkenet, er der naturligvis også brug for en lampe her, og her kan du godt give den lidt mere gas, både hvad angår design og farver.

Lamper til stuen

Lamper til stuen kan både være dekorative, sjove og funktionelle. Ofte er der også plads til flere lamper i stuen, så du både kan have en PH-lampe over stuebordet og en standardlampe ved sofaen som godt læselys.

Har du højt til loftet, er der god plads til at hænge et par flotte og dekorative lamper op i stuen også. Design By Us har et stort udvalg af flotte lamper i forskellige varme farver, så du kan vælge lige netop den lampe, der passer sammen med resten af farveskemaet i stuen.

Bløde og rolige lamper til soveværelset

Lamper i soveværelset skal helst hverken fylde eller larme for meget i et rum, der kræver ro og fordybelse. Derfor er det en god idé med en lampe til soveværelse i dæmpede farver, der ikke nødvendigvis springer i øjnene med det samme. Nyder du at læse bog eller avis om aftenen, kan du dog med fordel også investere i en væglampe nær sengen.

Hvis du nu også bruger soveværelset som påklædningsværelse, hvor du har dit tøj, skal du selvfølgelig stadig have en lampe, der lyser rummet godt op, så du kan se alle dine outfits. En god samlet løsning kan dog også være at få sat spots med lysdæmpning op i soveværelset, så du kan ændre på lyset alt efter formål og tid på dagen.