Hvornår skal man give blomster?

14/04/2021 Slået fra Af Jette Ida Frederiksen

Hvorfor giver vi blomster?

Blomsten har en lang tradition som en kærlig gave. Hvorfor? Det er egentlig et godt spørgsmål. Og selvom vi måske ikke kan svare på det, så gør vi det alle sammen alligevel. Der er noget kærligt og sødt ved at give en blomst, og den passer i alle anledninger. Faktisk kan du give én blomst, to, tre eller tyve, lige når du har lyst til det – der ikke nogen grænse for, hvornår du ikke må vise din kærlighed med en blomst. Men alligevel har vi betydningsfulde dage, som vi associerer blomsten med – og her er det et must have!

De forskellige anledninger

Tænk på de mange mors dage, som ikke ville have været det samme, hvis ikke en blomsterbuket var givet. Eller tænk på alle de bryllupper, som du har været til, hvor der er fyldt med pæne og ekstravagante, farverige blomster overalt. Og fortsætter vi i parrets genre, har vi valentinsdagen, hvor nogle pæne roser ligeså vel gør et pænt indtryk. Men kærligheden kan også vises til de døde, og til en begravelse er et mindre ekstravagant blomsterbinderi en pæn lille gestus. Og der er mange, mange andre scenarier, hvor blomster og buketter kan gives – kun fantasien sætter grænser!

Køb hos din lokale blomsterforretning

Din lokale blomsterforretning er det perfekte sted at købe blomster. For når du skal købe blomster, så skal det også gøres ordentligt. At købe en enkelt blomst i et supermarked har ikke den samme charme og udstråler ikke den samme kærlighed, som når du bevæger dig fysisk ind i en blomsterforretning, taler med blomsterhandleren og snuser dig omkring de utroligt mange livlige planter og blomster, der befinder sig overalt. Du finder altså de rigtige blomster til de rigtige anledninger ved at befinde dig i de rigtige blomsterforretninger – så nemt er det!