Breastfriends

Små historier, der bedst deles mellem de bedste venner…

Husk at se Hjertegalla i aften kl. 20.50‏ på TV2 Charlie

Husk at se Hjertegalla i aften kl. 20.50‏ på TV2 Charlie

Bare en lille påmindelse: Husk at se Hjertegalla i aften kl. 20.50. I aften er der nemlig Hjertegalla på TV2 Charlie, så se med, når Charlies Hjertegalla ruller over skærmen på TV2 Charlie i aften kl. 20.50. Så kan du nyde en dejlig aften i hjerternes tegn – og være i godt selskab med værterne Cecilie Frøkjær og Jens Gaardbo, masser af musik, lodtrækninger om fem KIA-biler og gribende historier. Læs mere om TV2 Charlie programmet her, og se med fra kl. 20.50 på TV2 Charlie.

Programmet for Hjertegalla

Programmet for Hjertegalla byder blandt andet på følgende:

Brødrene Olsen

More Jacks

Back to Back

Hjertegalla konkurrence – vind en bil

Ved at donere til Hjerteforeningen i forbindelse med Hjertegalla kan du vinde en bil. Du kan allerede nu deltage i Hjertegalla-lodtrækningen om en KIA Cee’d Attraction til en værdi af 259.968 kr. Det lader til, at det godt kunne blive en drømmebil for nogen, men der er selvfølgelig mange alternativer. Alternativer kan du læse mere om på Bilavisen.dk, men du kan også se denne lille video om Anna David, der prøver bilen, du kan vinde i konkurrence:

Du deltager i konkurrence ved at sende en sms med teksten CEED til 1234. NB: Det koster 150 kr. + alm. sms-takst. Vinderen offentliggøres i forbindelse med showet i aften, hvor du får flere chancer for at vinde KIA biler. Se regler og vilkår og læs mere på linket til Hjertegalla ovenfor.

Et halvt hjerte – om Hjerteforeningen

Et halvt hjerte har ret til et helt liv. Ved at donere penge til Hjerteforeningen og Børnehjertefonden gør du en kæmpe forskel for dem, der lever med hjertesygdomme i hverdagen – både patienter og pårørende. Fx den lille lyshårede krudtugle Charlie på bare 3 år. At den lille purk i dag er live kan vi bl.a. takke hjerte-forskning for, for det synlige ar midt på brystet vidner om en hård start på livet. Den tapre lille kriger blev født med et halvt hjerte og har på tre år gennemgået tre vellykkede åbne hjerteoperationer. Nu er Charlies fremtid er fuld af optimisme og håb. For et halvt hjerte har også ret til et helt liv. Se mere på Hjerteforeningens hjemmeside.

Leave Response

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: