Breastfriends

Små historier, der bedst deles mellem de bedste venner…

Gå 10.000 skridt for kræftsagen & bliv indsamler den 3. april‏

Gå 10.000 skridt for kræftsagen & bliv indsamler den 3. april‏

Har netop fået en update fra Kræftens Bekæmpelse, hvor der er en rørende beretning fra Lalani Hvingel, der viser flaget for sin far. “Krammelyde fra far” står der tatoveret på Lalani Hvingels arm. Skriften er hendes fars fra en seddel, han skrev til hende, den dag han kom på hospice. Han døde kort tid efter, og siden har Lalani Hvingel hvert år samlet ind til Kræftens Bekæmpelse ved landsindsamlingen. Selv siger hun:

Jeg gør det i min fars ånd – for mine børns morfar.

Læs hele Lalanis historie her

Meld dig som indsamler for Kræftens Bekæmpelse

Tusindvis af danskere går søndag den 3. april på gaden for at samle ind til kampen mod kræft. Du kan allerede i dag støtte op om den gode sag og melde dig som indsamler til Kræftens Bekæmpelses landsindsamling. De penge, der bliver samlet ind ved landsindsamlingen, går til Kræftens Bekæmpelses forskning, støtte og hjælp til patienter og pårørende samt til forebyggelse af kræft.

Støt landsindsamlingen enten ved at give et bidrag eller ved at gå ud med indsamlingsbøtten. På de ca. tre timer der tager at gå en rute, kan man indsamle omkring 1.000 kr. så hver indsamler er med til at gøre en kæmpe forskel. Alle kan melde sig som indsamler ved Kræftens Bekæmpelses landsindsamling. Unge under 18 skal gå to og to, mens børn under 13 skal følges med en voksen. Se hvordan du melder dig som indsamler på Kræftens Bekæmpelses hjemmeside.

Støt landsindsamlingen med en donation

Du kan allerede nu støtte landsindsamlingen via SMS eller MobilePay/Swipp på 27 60 29 60.

Støt via SMS: Send LAND150 til 1277 og støt med 150 kr., send LAND100 til 1277 og støt med 100 kr., eller send LAND50 til 1277 og støt med 50 kr.

Leave Response

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: