Breastfriends

Små historier, der bedst deles mellem de bedste venner…

Dyrere at være sund i København end i Stockholm

Dyrere at være sund i København end i Stockholm

Foto Anders Oesterberg – Flickr

For single personer koster en sund diæt omkring 1.600 i Stockholm, mens den koster væsentligt mere, nemlig 2.800 kr. i København.

Vil man leve sundt, så koster det omtrentligt 3.700 kr. mere om måneden for en familie bestående af to forældre og to børn i København end i Stockholm. Det skriver Europa Kommissionens afdeling for Employment, Social Affairs and Inclusion i en ny rapport. Forskellen for single personer i de to hovedstader er på godt 1.200 kr., hvor København også er den dyreste.

Omkring 9.000 kr. om måneden koster det at leve efter en sund diæt i den danske hovedstad København for en familie bestående af to forældre og to børn. Til sammenligning koster det blot 5.300 kroner at leve efter en sund diæt i den svenske hovedstad Stockholm.

Inkluderet i prisen er, udover maden, de redskaber der skal bruges til tilberedning, servering og konsumering af maden, samt udstyr til opbevaring af maden. For single personer koster en sund diæt omkring 1.600 kroner om måneden i Stockholm og 2.800 kroner i København.

Kilde: News Øresund

Fodnote: Priserne og udregningen er lavet i marts 2015.

Leave Response

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: