Breastfriends

Små historier, der bedst deles mellem de bedste venner…

Støt Elsk Hjertet 2017 kampagnen ved at købe fede pro

Støt Elsk Hjertet 2017 kampagnen ved at købe fede pro

elsk hjertet

Elsk hjertet 2017 kampagnen sætter fokus på kvinder og hjerte-kar-sygdomme. Når du køber et Elsk hjertet støtteprodukt, hjælper du med at samle penge ind til vigtig forskning i kvinders hjerter.

Årets flotte støttearmbånd fra Elsk Hjertet

Årets Elsk hjertet armbånd er et perlearmbånd, som kommer i 4 sommerlige farver (mørkeblå, koboltblå, hvid og lyserød). De koster kun 40 kroner pr. stk., og hele overskuddet går til forskning i kvinders hjerter. Klik dig ind via linket ovenfor, og køb de flotte armbånd i Hjerteforeningens webshop. De fås også i følgende fysiske butikker: Matas, Min Købmand, Spar, Konditorbageren samt hos udvalgte apoteker landet over.

Vil du bære Elsk hjertet-budskabet endnu tydeligere?

I samarbejde med det danske tøjmærke Raiine har Hjerteforeningen fremstillet t-shirts i flere lækre designs. De er i 100% bomuld, og kvaliteten er helt i top. Se og køb din Elsk Hjertet t-shirt i Hjerteforeningens webshop. Hele overskuddet går til forskning i kvinders hjerter.

Et par gode råd fra Hjerteforeningen

 • Giv hjertet motion
   Få pulsen op dagligt og dyrk motion regelmæssigt. Det anbefales, at du bevæger dig cirka 30 minutter hver eneste dag igennem hele livet. Tag din veninde under armen og få hende med, enten på en lang gåtur i rask tempo eller en omgang holdsport.
 • Spis hjertesundt
   Det vil sige masser af grønt og fuldkorn, samtidig med at du skærer ned på fedt, sukker og alkohol. Faktisk er det ikke så svært. For eksempel skal du kun spise en skål havregryn og to skiver rugbrød for at dække dit daglige behov for fuldkorn.
 • Hav hjertet med
   Skab ro ved at gå ordentlig tid i seng og få sovet igennem. Det er også vigtigt, du tager hånd om de ting, der stresser dig – både privat og på jobbet. Husk, at din hjerteveninde altid står klar til at lytte og give dig gode råd.

Vi håber, at du vil være med til at støtte et godt formål, og at du kan bruge de gode råd fra Hjerteforeningen.

Reklame:

Regler og vilkår er gældende for tilbuddet.

Leave Response

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: