Breastfriends

Små historier, der bedst deles mellem de bedste venner…

2 spændende bud på aktiv ferie uden for Danmarks grænser

2 spændende bud på aktiv ferie uden for Danmarks grænser

Hvis du leder efter en aktiv ferie uden for Danmarks grænser, så har vi fundet 2 gode bud på en aktiv ferie til dig her: Hos Primo Tours kan de for øjeblikket tilbyde to forskellige former for aktiv ferier, til to vidt forskellige destinationer. På begge ferier er der rig mulighed for at kombinere træning og den aktive ferie med afslapning på stranden. Når du nu er afsted, så skal der også være plads til at opleve den skønne rejsedestination.

Træningsbootcamp

Træningsbootcamp på Porto Santo d. 22 april – 29. april 2016 i samarbejde med personlig Pernille Colkær og sundhedskonsulent Louise Hallundbæk. Pernille og Louise har to gange tidligere, med stor succes, arrangeret træningsbootcamps med Primo Tours. Der har været mange glade deltagere på turene og vigtigst af alt, så er de kommet hjem fra en god ferie uden ekstra kilo og tilmed med masser af gode redskaber til at fortsætte i samme stil. Du kan læse meget mere om deres træningsbootcamp her.

Yogaferie

Yogaferie til Paradis på Jord – Maldiverne d. 15. marts – 24. marts i samarbejde med yogalærer Anette Meldgaard. Er du til den en aktiv ferie, som kan stimulere både krop og sind, så er Yogaferie på Maldiverne måske noget for dig. Det er den nyeste aktive ferie, og de glæder sig derfor rigtig meget til at sende nogle glade gæster afsted. På en yoga og meditationsferie, hvor I virkelig vil få genopladt batterierne og finde den indre ro. Og hvor ellers end Maldiverne, som har de mest fantastiske muligheder til denne form for ferie! Forstil dig at dyrke yoga i det kridhvide sand på stranden, mens du kan nyde synet af en fantastisk solopgang.

Hvorfor aktiv ferie?

Der er rigtig mange gode grunde til at tage på en aktiv ferie. Først og fremmest er det altid sundt at dyrke motion, og det kan virke inspirerende og give et motivationsboost, når du motionerer i andre omgivelser. Det kan være med til at give træningen et twist, og du kan opnå fornyet træningsglæde. Ud over vores ferier med planlagte sportsaktiviteter er der på mange af de “almindelige” hoteller også rigtig fine faciliteter. Mange af dem har fitnesscentre samt andre aktiviteter som for eksempel tennisbaner. Er du til golf, anbefaler vi at rejse til Porto Santo eller Madeira. Her er der nemlig et rigtig fint udvalg i skønne og udfordrende baner.

Du kan ydermere på mange af destinationerne også leje mountainbikes, racercykler eller du kan løbe en tur i de smukke omgivelser. Mulighederne er nærmest ubegrænsede. Du kan læse meget mere om yoga ferie her.

Primo Tours ønsker jer en Rigtig go´ ferie, og vi anbefaler også, at I holder øje med deres udvalg i solferie og badeferie.

Leave Response

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: